Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Khamis, 3 November 2011

Jom Intai ~ Rindu Teramat

Entah la dari malam tadi membawa ke pagi nie hati nie rasa sayu sangat tengok salam baitullah pun boleh menangis teresak-esak...rindu nye aku pada mak nagn abah....nak call takut gangu dia kat sana....Walaupun mak ngan abah kat tanah suci menunaikan haji tapi raya nie aku, along ngan angah semua balik ipoh insyaAllah...sebab dah janji ngan makabah apa pun Raya Aidiladha nie aku memang balik beraya kat ipoh jugak...biar lah tak masak apa pun janji dapat balik kampung ipoh...

Berbalik pada kesedihan yang teramat..nasib baik mak abah tinggalkan baju tuk aku cium dan peluk hari-hari masa tido.....tu je lah yang ada jadi peneman tido aku dan aen...punye lah aku rindu sangat...semalam salam baitullah tu ada tunjukkan kalau kita rindu nak sangat tengah wajah orang yang kita sayang atau rindu boleh tinggalkan maklumat sapa yang kita nak cari kat facebook http://www.facebook.com/pages/Salam-Baitullah%20  dan pihak tabung haji akan carikan tuk disiarkan kat tv....rasa macam nak buat tapi takut abah ngan mak tak selesa pulak....

Tak sabar nak tunggu..hari-hari dok membilang hari masuk hari nie tinggal 28 hari lagi...makabah nak balik ke ke Tanah air....



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan