Jom Intai Blog Rosalinda

Foto Saya
Blog ini dah tentulah mengenai kehidupan aii bersama Cinta Hati dan Buah Hati kesayangan saya... Disini lah tempatnya saya menconteng apa saja yang saya nak ceritakan..berkongsikan rasa sayang, cinta, kasih, gembira, sedih dan segala nya...Jom intai saya di blog nie....

Cinta Hati

Cinta Hati

Buah Hati

Buah Hati

Kami

Kami

Arkib Blog

Robot

Isnin, 12 Mac 2012

Jom Intai ~ Cabutan Bertuah

First alhamdulilah....dapt cabutan bertuah....vakum....mmg la tgh duk mencari vakum pun tapi gi seng heng semua tak de stok katanya awal hujung bulan dua br ada...tapi dah terkesibukan tangguh dulu nak gi beli...tub...tub rezeki menang vakum time Program Pemukiman melalui Riadah....ala bahsa yang senang nak paham sukaneka...hehehe...syukur...alhamdulilah...tak sangka dapat sebab aku nie tak le berapa nak bertuah sgt kalau ada program time belajar lagi idak penah nye dapat....tapi tu namanya rezeki...


Nie la vakum nye....no cabutan bertuah nye KK04...
Time Mc bacakan nombor tu aku mmg duk pegang list no bertuah sebb bos suh pastikan orang yang dpt tu betul namanya....tak blh ambikkan tuk org lain...katanya...tgh aku duk tekun tgk list tu sekali mc baca KK04...aku tgk uuiik nombor aku la...hehehe mmg kelakar time tu....

Tgh...duk kemas umah semlm nampak vakum kecik princess aku tu...sedih la tgk...kalau aen ada kat sini mesti dia pun sibuk nak guna vakum dia gak time aku duk sibuk mengemas....


InsyaAllah akan tiba masa nye kita akan bersama ye syg...hanya Allah yang tau bertapa papa ngan mama rindu, sayang kan aen...tapi kalau itu yang buat aen happy mama ngan papa sanggup berkorban apa saja asalkan buah hati mama ngan papa nie...bahagia...tetiba...sedih nie.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Perkahwinan